Att bo i hus

Mitt hem är min borg

Sydpumpen - Bergvärme Falkenberg

- Posted in Hus & Hem by

Dags att sänka våra kostnader med bergvärme i Falkenberg

Jag och min fru flyttade till Falkenberg från Göteborg för ca 5 år sedan och vi trivs jättebra. Det är fortfarande nära till Göteborg och våra barn och barnbarn men mycket lugnare, vilket passar oss mycket bättre. Vi älskar vårt hus och har gjort det sedan dagen vi flyttade in, det enda vi har velat ändra är vår värmekälla. Vi har länge tyckt att värmekostnaderna är onödigt höga och velat finna ett alternativ men vi har inte tagit tag i det förrän nu.

Den senaste månaden har vi försökt samla på oss så mycket information som möjligt för att finna bästa möjliga alternativ för oss, och nu har vi bestämt oss för att satsa på bergvärme. Utifrån vad vi har kunnat läsa oss till ska bergvärme kunna sänka ens värmekostnader med upp till 80 %. Dessutom är denna typ av värmepump anpassad för vårt nordiska klimat och sköter uppvärmningsbehovet i hela hemmet. Efter att vi till slut lyckades bestämma oss för bergvärme har vi sökt efter ett företag som hjälper till med bergvärme i Falkenberg. Det finns några som arbetar med bergvärme i Falkenberg, men valet föll slutligen på Sydpumpen. Personalen har lång erfarenhet och bred kunskap inom området, vilket känns tryggt. Vi ser nu fram emot att installera vår bergvärme i Falkenberg.

Låt sydpumpen installera din bergvärme i Falkenberg och därmed sänka dina kostnader

Toshiba - värmepump

- Posted in Hus & Hem by

En värmepump som tillför kyla under sommaren och värme under vintern

När jag och min fru fick vårt första barn började vi fundera på om vi borde flytta från vår lägenhet i Göteborg till hus i ett lugnare område. Vi letade efter ett nytt hem och gick på en del visningar men hittade inte riktigt något som passade oss, förrän förra året när vi hittade vårt drömhus i Mölndal. Vi har nu bott i vårt nya hem i ca ett år och vi trivs superbra, det enda problemet vi har haft är att vi har tyckt att elkostnaderna har varit lite för höga. Vi har sett över vad vi har för alternativ och har bestämt oss för att byta till en kombinerad värmepump som både värmer under vintern och kyler under sommaren.

Efter mycket sökande och research bestämde vi oss till slut för Toshiba, deras produkter verkar vara av hög kvalitet och de har 5 års garanti vilket känns tryggt. Utöver det erbjuder de även hembesök vilket vi verkligen uppskattar då det tydligen är av stor vikt var man placerar sin nya värmepump. Jag har fått lära mig att det är avgörande då en dålig placering bidrar till att din värmepump gör sitt jobb sämre och gör dina besparingar lägre. Därför känns det tryggt att en installatör även kan göra hembesök och hjälpa till med att hitta den ultimata placeringen.